25.7.17

Legot järestykseen

Kuinka säilyttää pikku legot fiksusti? Niinkuin ylläolevasta kuvasta näkyy, meillä lastenhuoneen lattia oli hukkua legoihin. Aivan kuin monissa muissakin perheissä niin myös meillä päänvaivaa aiheutti pikku legojen säilytys. Ja lisähaasteen tuo kuopus, jonka mielesta pikku legot ovat erittäin mielenkiintoisia ja melkeinpä gourmet ruokaan verrattivissa. Ihanteellisessa tilanteessa legot olisivat helposti saatavilla, järjestetty loogisesti, mutta niin että kuopus ei pääse niihin käsiksi. 

Netti on täynnä eriliaisa ratkaisuehdotuksia, joista toiset ovat sopivimpi omaan kotiin kuin toiset. Päädyimme luomaan sängynaluslaatikkoon legojen valtakunnan erilaisten laatikoiden avulla. Ikea on siinä mielessä ihana kauppa, että jokaiseen säilytysongelmaan löytyy aina ratkaisu. Me hankimme  Ikeasta kahdenlaisia sockerbit nimellisiä laatikoita sekä sunnersta nimellisiä purkkeja. 

Laatikoihin voi laijitella legoja oman mieltymyksen mukaan. Yhden isomman laatikon jätimme tarkoituksen mukaisesti epämääräisille legoille, joita ei ole vielä järjestetty omalla paikalleen tai ne on siivottu edellisestä leikistä. Pienimpiin purkkeihin voi järjestää tietynlaisia osia, esim renkaita, ukkeleita yms. Muutos on huima. Näin vanhemman näkökulmasta parasta on, kun legoilla ei leikitä niin ne voi työntää sängyn alle piiloon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti